3 retninger du kan gå med badeværelset

Du har en stil og linje, du kører i stue og køkkenet. De er måske meget lyse eller mørke. Hvad end de er, betyder ikke noget. Hvert fald ikke når du skal indrette badeværelset.

Tænk badeværelset so noget for sig selv. Det må skille sig ud og være sig selv. I dag vil vi gerne give dig, 6 stile du kan gå efter. De vil give dig ideer, men du kan også kopiere eller konceptet, hvis det er det, du vil.

Moderne land

Forestil dig farver: hvid, mørk og træ. De primære elementer er væggen og gulvet og bruseren. Disse er med klinker, der er sorte og mørke. De er store. Næsten 1m.

Sammen vil det gå perfekt med hvidt. Specielt hvis klinkerne har en hvid kant – når de bliver limet, altså.

Tilføjer du hernæst noget træ. Det kan være en bænk, som er meget rå, så kan du nå langt og få et unikt badeværelse, som mange ville ønske sig.

Wellness i hverdagen

Nu til en anden, men også meget rolig stil. Her er stilen meget stor og kompakt. Bruseren skal være stor. I skal kunne stå 2-3 personer herinde – ikke at i skal gøre det til hver dag.

Bruseren skal være gemt væk. Kun hovedet, brusehovedet, skal komme frem. Og det skal være stort. Måske firkantet, så hele din krop kan være herinde.

Wellness stilen er meget lys. En idé er, at du laver en krog, hvor du kan have puder – det er der ikke mange, der har i badeværelset. Krogen skal have plads til hygge og være meget beige.

Gulvet skal være mørkt og dyrt – hvert fald se dyrt ud.

Genbrug til et nyt badeværelse

Dette handler mere om vejen end målet. Målet er nemlig ikke alt. Indretning handler også om historie, og hvad du føler.

Du kan få et badeværelse, du vil elske i flere år, hvis helt selv har fundet unikke produktet.

Sådan her, ville vi gøre.

Klinkerne ville vi finde på genbrug. Find en masse forskellige. Det gør ikke noget, hvis du kun kan finde 1m2. Find nogle flere i forskellige farver. Kombiner dem så. Fliserne eller klinkerne vil du skulle slå itu. De små brikker samler du så som et rodet puslespil og gør til dit gulv.

Resultatet er storslået, men det kræver tid og energi og flid.

Du kan også købe microcement brugt. Men det er en sjældent en mulighed. Læs mere om microcement her.