Det nyeste fashion website har netop åbnet i Danmark

Nu blev det tid til at et nyt mode website blev åbnet i DK. Navnet på shoppen får du snart – for lad os først se på hvad det er der gør denne hjemmeside ekstra spændende, når man sammenligner med alle de mange andre muligheder der er på nettet.

Hvad er det der gør dette fashionsite være speciel end de andre?

Det er helt enkelt: Frem for at det er nødvendigt at se på alle sites kan man slippe af sted med blot at kigge på ModeKup.dk – for her samles nemlig alt, så du på den måde blot skal kigge ét sted, og stadig kan få alt med på én gang.

Men hvorledes kan det lade sig gøre?

ModeKup har været så snu at samle alle sortimenter fra de største mode websites, herunder Zalando, Stylepit, Boozt samt mange flere. Det betyder at du kan spare tid, og har muligheden for at finde alt som du står og skal bruge samme sted, i stedet for at være nødt til at kigge rundt på forskellige sites.

Køber man så hos ModeKup?

Dog ikke, for det er stadig selve de oprindelige fashionsider som står for den del. Det som ModeKup.dk i stedet gør er, at samle alle disse helt ekstremt mange stykker tøj og mode, så du på samme side kan se alle modeprodukter og fashionprodukter. Det eneste du skal er blot at klikke på billederne eller knapperne, og derefter bliver videresendt direkte hen til varen hos Zalando, Boozt, Stylepit eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan jeg læse mere om det her fænomenale modesite?

Sjovt du spørger – for ModeKup er nemlig virkelig aktive på social media herunder fx Google+, Facebook og Pinterest. Du finder dem ved bare at søge efter dem på ModeKup eller ModeKup.dk.

Hvis man gerne vil i kontakt med stifterne af siden – hvordan kommer man så det?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på siden, komme med ris/ros eller noget andet, så skal du bare gå over til deres side med kontaktoplysninger. Her vil du kunne sende en email direkte til de som har skabt siden.

Lad mig endelig høre alle jeres kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *